BIJPRATEN - Emedianed

EMEDIANET
Ga naar de inhoud

BIJPRATEN

Afleveringen
do 1 oktober 2020
Bijpraten met Danny de Munk
8 min 1 sec


Bekend geworden door Ciske de Rat daarna veel in kinderprogramma´s actief geweest. Bracht vele albums uit en is vooral in diverse musicals actief geweest. Zijn nieuwe singel is uitgekomen. Om 21.15 praat ik bij met DANNY DE MUNK.

za 26 september 2020
Bijpraten met Henk Westbroek
12 min 38 sec


Een zanger, presentator die met het Goede Doel vele hits heeft gehad, op Radio 3 en Yorin FM lang te horen is geweest en ook politiek in Utrecht actief is geweest. Nu komt hij met Banketpiet & Muziekpiet met een singel ´Sinterklaas Is Een Echte Held`

do 3 september 2020
Bijpraten met Kim Lian van derMeijde
6 min 59 sec


Deze Nederlandse zangeres, actrice, televisiepresentatrice, stemactrice, musicalster en danseres is regelmatig te zien op SBS6 en heeft begin dit jaar sinds enkele jaren weer singels uitgebracht (o.a. Dansen In Het Moeras). Ze komt over al haar (toekomst) plannen vertellen als Bijpraatgast.

do 27 augustus 2020
Bijpraten met Ryan van den Akker
6 min 9 sec


Een musicalster, oud deelnemer van het nationale songsfestival 1998 en dé stem van Alfred Jodocus Kwak

do 13 augustus 2020
Bijpraten met Orgel Joke (Joke Meijer)
6 min 39 sec


Iemand die tijdens corona vele volgers op haar social media heeft gekregen. Dagelijks speelt ze een orgel liedje, iets wat vele mensen tijdens deze periode erg waarderen. We spreken met ORGEL JOKE (Joke Meijer) om 20.30 uur in Power donderdag.. Op 5 september zal ze in Beeld en Geluid in Hilversum worden geëerd samen met nog enkele bekende gezichten die tijdens Corona iets bijzonders hebben gedaan. https://www.nu.nl/media/6070428/orgel-joke-en-irma-sluis-geeerd-voor-inzet-tijdens-coronacrisis.html https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5069391/orgel-joke-instagram-viral-positief-blijven-corona https://www.ad.nl/waterweg/orgel-joke-70-wint-best-social-award-met-haar-hartverwarmende-muziekfilmpjes-op-instagram~ae2e3837/

Lees meer
do 6 augustus 2020
Bijpraten met Addy van den Krommenacker
7 min 25 sec


Deze modeontwerper en stylist van vele bekende Nederlanders heeft een niet zo'n goed jaar achter de rug. Gelukkig heeft hij een doorstart gemaakt in Villa Maasdonk in Nuland. Zijn eigen nummer wat hij bij toeval weer ontdekt heeft vorige week is inmiddels de Itunes top 100 binnengedrongen.Wat zijn nu de plannen van Addy en hoe klinkt zijn nummer.

do 30 juli 2020
Bijpraten met Anky van Grunsven
6 min 34 sec


Ze is drievoudig olympisch kampioen en de Nederlander die in totaal (goud, zilver en brons) de meeste olympische medailles op de zomerspelen in de Nederlandse sportgeschiedenis heeft behaald. Ze geeft nu vooral clinics, geeft boeken uit en heeft een eigen kledinglijn. Ik praat bij met ANKY VAN GRUNSVEN

do 16 juli 2020
Bijpraten met Rob Hessing
7 min 2 sec


Hij was jarenlang het gezicht van het RTL Nieuws en ANP via de radio. Ook ooit als schuilnaam Jan van der Meer actief bij Zeezender Radio Mi Amigo. Tegenwoordig is hij op een heel ander deel van de wereld woonachtig en werkzaam. Hoe gaat het eigenlijk met ROB HESSING.

do 2 juli 2020
Bijpraten met Hans Bòhm
9 min 20 sec


Een kampioen in schaken maar ook bekend geworden door `Ook Dat Nog` het satirische consumentenprogramma van de jaren 90. Daarnaast veel boeken uitgegeven over schaken en voice over werk.

do 18 juni 2020
Bijpraten met Harry Vermeegen
10 min 5 sec


Hij begon als journalist maar al gauw vormde hij het bekende duo Spaan en Vermegen in o.a. Pisa. Stond met hits in de Top 40 zoals Popie Jopie en Koud He!. Presenteerde daarna diverse voetbal programma's en maakt er tegenwoordig vlogs van via social media.

di 16 juni 2020
Bijpraten met Teun de Nooijer
7 min 35 sec


Hij won met het heren hockey team de gouden medaille op de Olympische Spelen in Atlanta (1996) en Sydney (2000). Eén keer werd hij wereldkampioen, één keer Europees kampioen en zes keer won hij de Champions Trophy. Hij speelde 453 officiële interlands en maakte 214 doelpunten voor de nationale ploeg.

do 28 mei 2020
Bijpraten met Maureen Du Toit
6 min 32 sec


Was lang verbonden aan SBS6 als presentatrice van Hart van Nederland en diverse andere programma's. Werkt tegenwoordig aan programma's voor RTV Noord Holland en maakt Gezondheidsvlogs en blogs.

za 23 mei 2020
Bijpraten met Dave Donkervoort (Stoned 420)
7 min 0 sec


Op Eerste en Tweede Pinksterdag is er weer de Stoned 420. Dit jaar gaat het nog dikker en vetter klinken. De meest wauwse maar zeker de meest verrassende lijst van Nederland. Dompel weg in heerlijke muziektracks en aankondigingen van Dave Donkervoort, Hanno Dik, Erik de Zwart, Erik Beks, Henri Kicken en Henk Temming (Goede Doel). Zondag 31 mei vanaf 00.00 uur. www.stoned420.nl. Te horen via o.a. BigB21 en Havenstad Radio.Gesprekje met Dave Donkervoort over de lijst

do 21 mei 2020
Bijpraten met Harry Piekema
10 min 49 sec


Jarenlang de supermarktmanager in alle AH reclamespots maar is vooral acteur, regisseur en presentator.

zo 17 mei 2020
Bijpraten met Rudolf van Veen
8 min 39 sec


De bekende TV Kok ooit begonnen bij RTL en vele kook en bak shows heeft gemaakt is sinds kort weer is te zien op 24 Kitchen.

za 16 mei 2020
Bijpraten met Leona Phillipo
9 min 49 sec


Actrice, Zangeres, Oud winnaar van The Voice en o.a. winnaar van Maestro LEONA PHILLIPO

vr 8 mei 2020
Bijpraten met Iris Kroes
6 min 25 sec


Je kent er als winnaar van de Voice Of Holland in 2012 waarin ze met haar harp furore maakte. Hierna volgde diverse albums en samenwerkingen met bekende zangers. Begin dit jaar is ze aan een world tour begonnen.

do 16 april 2020
Bijpraten met Joost Luiten
6 min 2 sec


Hij speelt al jaren mee als Golf speler in de Europese Tour en won meerdere keren het KLM Open in Nederland. Hoe gaat het in deze coronatijd met JOOST LUITEN en welk doel heeft hij in het Europees Golf.

za 7 maart 2020
Bijpraten met Vayen van den Bosch
6 min 5 sec


Na deelname aan The Voice Kids wist ze een leuke carrière op te bouwen. Was actrice in de serie's Spanga's en Nieuwe Tijden maar was vooral te zien in vele musicals waarin ze rollen speelde als Gloria Estefan in Move Your Feet en Sandy in Grease, je hoort er ook als stem bij diverse bekende tekenfilms.

di 3 maart 2020
Bijpraten met DO
6 min 9 sec


Deze zangeres, stemacteur en presentatrice kende vele succesvolle samenwerkingen en mooie zangcombinaties. Met Heaven (van Bryan Adams) beleefde ze haar grote doorbraak.

do 20 februari 2020
Bijpraten met Ria Valk
6 min 57 sec


Deze zangeres had vooral in de jaren 60 en 70 liedjes met vooral vrolijke en komische teksten.Ze heeft ook veel carnavalsliedjes gemaakt, zoals het bekende "Ik heb worstjes op mijn borstjes". In 2018 zat ze 60 jaar in het vak en ook nu komen er nog cd's van haar uit zoals 31 januari jl. een verzamel-cd van in de Favorieten Expres-reeks. RIA VALK over carnaval en haar muziek.

do 13 februari 2020
Bijpraten met Rob van Daal
4 min 20 sec


Mijn bijpraatgast is er één met een groot feestgehalte. Zijn hele agenda is met carnaval gevuld. Wie weet kom je hem tegen. Ik praat over zijn nieuwe singel en zijn drukke agenda, Rob van Daal

do 13 februari 2020
Bijpraten met Eric Mesie (Toontje Lager)
6 min 14 sec


Zeer succesvol met Toontje Lager met hits als Zoveel Te Doen en Stiekem Gedanst maar ook zijn solo carrière kende een grote hit zoals Zonder Jou. Ik praat bij met ERIC MESIE.

zo 26 januari 2020
Bijpraten met Ivo de Wijs
7 min 13 sec


Ivo de Wijs heeft jarenlang het radioprogramma Vroege Vogels op Radio 1 gepresenteerd. Nu vooral actief als dichter, schrijver van artiesten en (kinder) boeken.

za 18 januari 2020
Bijpraten met Peter Koelewijn
7 min 44 sec


Deze rasechte Eindhovenaar heeft vele hits op zijn naam staan zoals Kom Van Dat Dak Af, Klap Maar In Je Handen en Je Wordt Ouder Pappa. Behalve als zanger ook als producent gewerkt voor vele artiesten zoals Armand, Q65 en Lee Towers.

za 11 januari 2020
Bijpraten met Gregor Bak
6 min 38 sec


Deze Nederlandse televisiepresentator, pianist, koordirigent, muziekwetenschapper en voormalig leraar is altijd het gezicht geweest van de NCRV, GREGOR BAK. Gregor richt zich nu volledig op de muziek.

ma 6 januari 2020
Bijpraten met Leonie Sazias
7 min 3 sec


Was bekend als omroepster en programmamaakster voor diverse radio en tv omroepen. Voor het laatste te horen bij Max waarna ze de politiek in is gegaan. Daar staat ze als tweede (achter Henk Krol) op de lijst 50 Plus voor de Tweede Kamer. Vorig jaar keerde ze net terug nadat er bij haar darmkanker was geconstateerd.

do 19 december 2019
Bijpraten met Fajah Lourens
5 min 19 sec


Faja Lourens. Ze heeft onlangs het boek Sex Safe! uitgebracht. We willen alles over het boek weten en haar plannen voor 2020.

do 19 december 2019
Bijpraten met Gerard Joling 2
4 min 55 sec


We praten bij met Gerard Joling over zijn nieuwste kerstsingel en zijn 35 jarige jubileum als zanger die hij volgend jaar gaat vieren in de Ziggo Dome. Natuurlijk vragen we ook wat hij met de Kerst gaat doen.

do 12 december 2019
Bijpraten met Karin Bloemen
7 min 25 sec


Ze speelde onder meer in de cabaretgroep Purper en wordt sinds de show La Bloemen wel Neerlands diva genoemd. Dit onderstreept zij door het dragen van imposante jurken, ontworpen door Jan Aarntzen. Vele personalityshows maakte ze met haar eigen La Bloemen Band, dansers, zangers, of zoals in De Diva & De Divan met Cor Bakker. In 2008 vierde Bloemen met twee shows in theater Carré haar 25-jarig artiestenjubileum. In 2010 was ze te gast bij De Toppers in de Amsterdam ArenA.

do 5 december 2019
Bijpraten met Tom Waes
9 min 56 sec


Deze Belgische televisiepresentator, televisieregisseur, acteur en occasioneel zanger is bekend vele programma's in Belgie (en Nederland) Tragger Hippy, Het Geslacht De Pauw, Tomtesterom, Reizen Waes, De Slimste Mens ter Wereld en Wauters vs. Waes. Hij speelde Bob in Undercover en vanaf volgende week ook een nieuw programma Kamp Waes op VRT1. Tom Waes

do 28 november 2019
Bijpraten met Syb van der Ploeg (De Kast)
7 min 59 sec


Al jaren als leadzanger van De Kast actief. Vele mooie nummer zoals In Nije Dei, Woorden Zonder Woorden, HART VAN MIJN GEVOEL. In december een groot concert in de AFAS Live in Amsterdam. We praten bij met Syb van der Ploeg.

vr 22 november 2019
Bijpraten met Rick Brink (Min. van Gehandicaptenzaken)
8 min 18 sec


Op maandag 17 juni van dit jaar is de 33-jarige Rick Brink verkozen tot de allereerste Minister van Gehandicaptenzaken van ons land. Rick is in deze functie de belangen behartigen van bijna 2 miljoen Nederlanders met een beperking. Mensen die minder kans hebben op een baan, minder goed onderwijs kunnen genieten en minder sociale contacten hebben. Samen met programmamakers van KRO-NCRV gaat Rick obstakels wegnemen voor deze groep, voor een Nederland met minder 'mij' en wat meer 'wij'.

Lees meer
do 14 november 2019
Bijpraten met Jan van Halst
6 min 23 sec


Hij speelde als voetballer o.a. voor FC Twente,Ajax en Vitesse. Ook heeft hij diverse functies binnen FC Twente gehad. De laatste jaren zie je hem vooral terug bij diverse voetbalprogramma's en met name als analist bij Ziggo Sport. JAN VAN HALST!

vr 8 november 2019
Bijpraten met DJ Paul Elstak


Wie kent zijn hits niet zoals Rainbow In The Sky, We Love U More. Één van de grondleggers van de (happy) hardcore. 12 december komt er een 25 jarig jubileum met vele gast dj's in de Geldredome in Arnhem. Dj Paul Estak vertelt over 25 jaar Hardcore en zijn a.s. concert.

do 31 oktober 2019
Bijpraten met Hans Kazan
5 min 35 sec


Hij is dé goochelaar van Nederland, maar heeft eerder ook quizzen gepresenteerd als Prijzenslag. Tegenwoordig nog regelmatig in theaters te zien als goochelaar of dagspreker. Zijn zoons (Magic Unlimited) hebben inmiddels het goochelen ook al een aantal jaren geleden ontdekt.

vr 25 oktober 2019
Bijpraten met Angela Groothuizen
7 min 24 sec


Angela Groothuizen vertelt over haar RTL programma's (Obese, The Voice en Seven Days Inside), Theatershow 2019-2020 en haar nieuwe singel, Lage Landen.

vr 18 oktober 2019
Bijpraten met Patricia Haastrecht
6 min 29 sec


In het seizoen 2018–2019 bereikte ze de finale van The voice of Holland. Ze is met een 2e plek naar huis gegaan. Ze werd geroemd vanwege haar geweldige verschijning, zangstem en -kwaliteiten. Op 10 mei 2019 gaf ze haar eerste concert met haar eigen band in TivoliVredenburg in Utrecht

za 5 oktober 2019
Bijpraten met Sjors van der Panne
6 min 30 sec


een zanger met chansons, pop en hier en daar blues. Vooral bekendheid gekregen door de Voice Of Holland. Druk met zijn theatertournee die er binnenkort aankomt.

do 26 september 2019
Bijpraten met Olga Commandeur
7 min 29 sec


Ze is een Nederlandse oud atlete, heeft diverse boeken geschreven over gezond oud worden en presenteert dagelijks Nederland in Beweging bij Omroep Max.

zo 22 september 2019
Bijpraten met Bobbi Eden 3: Over Loversland Zwolle
5 min 31 sec


Bobbi Eden vertelt hier over Loversland in Zwolle op 27, 28 & 29 september 2019 in de IJsselhallen.

vr 13 september 2019
Bijpraten met Hans Hoogendoorn
10 min 13 sec


Buiten is 18 graden, binnen zit ??, de stem van "Met Het Oog Op Morgen", de stem achter NPO Radio 1.Deze geluidstechnicus, diskjockey, nieuwslezer en stemacteur kende ooit een verleden bij zeezenders als Radio Noordzee Nationaal maar heeft maakt tegenwoordig nog radioprogramma's. We gaan bijpraten met Hans Hoogendoorn.

do 5 september 2019
Bijpraten met Lisa Boray
7 min 10 sec


Ze zong misschien wel de bekendste leader van de langslopende Nederlandse serie Goede tijden, Slechte Tijden. Haar eerste hit hoor je nog regelmatig op de radio `Break It Out` uit 1983. Is vooral in de jazzmuziek te vinden op verschillende festivals. Haar laatste cd is "Wow". Verzorgt ook coaching en zangles aan bekende zangers in Nederland.

do 29 augustus 2019
Bijpraten met Vivienne van den Assem.
6 min 24 sec


Begon ooit als actrice bij Goudkust, presenteerde veel kinderprogramma's en later Goedemorgen Nederland. Nu vooral te zien bij RTL Boulevard

do 22 augustus 2019
Bijpraten met Berget Lewis
6 min 32 sec


Begon als achtergrond zangeres van Total Touch en werkte samen met Candy Dulfer, Ruth Jacott, Angela Groothuizen en Karin Bloemen. Ze is uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’. Als een van de 5 leading ladies van de ‘Ladies of Soul’ knalt ze van de bühne met haar krachtige stemgeluid.

do 15 augustus 2019
Bijpraten met Maaike Widdershoven
8 min 43 sec


Deze in Oss opgegroeide zangeres, actrice en musicalster heeft al diverse prijzen mogen ontvangen waaronder John Kraaijkamp Musical Award 2003 voor de beste vrouwelijke hoofdrol. Haar muziek varieert van een exclusief sfeervol optreden tot een denderende disco-act.Naast stem workshops is toch vooral bekend van de vele musicals waarin ze diverse rollen heeft gespeeld.

do 8 augustus 2019
Bijpraten met Laura Fygi
6 min 41 sec


In het tweede deel van de jaren 80 zong ze in de groep Centerfold. In 1991 startte haar solo-cariere waarbij ze meer in het jazz genre muziek uitbracht. Ze kreeg internationale bekendheid nadat in enkele landen (waaronder de Verenigde Staten) een album onder de titel Bewitched werd uitgebracht. Als enige Nederlandse zangeres wist ze met dit album de Amerikaanse Jazz Charts van Billboard te halen. Weer later speelde ze in internationale musicals.

do 25 juli 2019
Bijpraten met Jimmy Geduld
8 min 19 sec


Heeft lange tijd als acteur gespeeld in Goede Tijden Slechte Tijden en presenteerde het RTL4 programma verslaafd. Inmiddels is hij druk met zijn interventiecentrum.

do 18 juli 2019
Bijpraten met Wolter Kroes
5 min 26 sec


Power Donderdag is a.s. donderdag weer terug van vakantie met als bijpraatgast iemand die geboren is in Wormerveer. Heeft vele hits rondom het voetbal gemaakt (Viva Hollandia) maar ook vele albums, dvd´s en optredens op tv

do 27 juni 2019
Bijpraten met Mirjam De Graaf (zus van Bart de Graaf)
4 min 36 sec


Mirjam de Graaf is de zus van Bart de Graaf. Ze vertelt over de Bart de Graaf Foundation en de special Night Run.

do 27 juni 2019
Bijpraten met Jan van Veen
10 min 54 sec


Mister Candelight die zijn carrière op het schip van Radio Veronica begon, werkte aan programma's van de Avro en bekend van Sky Radio. Het voorlezen van gedichten in Candelight is nogal altijd te horen op zijn 24 uurs radiozender Candelight.

do 20 juni 2019
Bijpraten met Carry Teffsen
6 min 56 sec


"Met assistente van Dr. van der Ploeg", klonk het jaren lang in de Nederlandse serie Zeg Eens AA. Mijn bijpraat gast in Power Donderdag speelde in vele andere series, films en theaters. Op 27 april 2012 werd ze nog benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

do 13 juni 2019
Bijpraten met Edward van Cuilemborg
6 min 58 sec


Deze week is in Rosmalen het Libema Open in het ATP WTA Tennis. Edward van CuIlenborg (Oud Studio Sport en SBS6 Sport presentator) is de speaker en doet de interviews met de spelers op het Libema Open. Deze donderdag zal hij in Power Donderdag de laatste stand van zaken doornemen om 20.45 uur en gaan we ook over Edward zelf bijpraten.

do 6 juni 2019
Bijpraten met Frederik de Groot
8 min 25 sec


Speelde in vele series zoals Herenstraat 10, Bureau Kruislaan, Pastorale 1943, Medisch Centrum West, Baantjer, diverse sinterklaasfilms en nog een lange lijst met films en series. Tegenwoordig te zien op Family 7 en met een radioprogramma op Radio Bontekoe

do 30 mei 2019
Bijpraten met Joris Linssen
9 min 6 sec


Bekend van tv programma's als Hello Goodbye en Taxi. Behalve tv-maker en presentator is Hij is ook artiest en tekstschrijver. Met zijn band Caramba brengt hij Nederlandstalige Mexicaanse liederen.

do 30 mei 2019
Bijpraten met Desray (2 Brothers On The 4th Floor)
6 min 53 sec


De zangeres van de 2 Brothers On The 4th Floor met ook eigen albums uitgebracht.

do 16 mei 2019
Bijpraten met Sieneke
5 min 25 sec


Deelneemster aan het Songfestival in 2010 met Ik ben verliefd (Sha-la-lie).

do 9 mei 2019
Bijpraten met Bert van Leeuwen
4 min 52 sec


Al sinds 1984 verbonden aan de EO, de beginjaren als omroeper en daarna presentator van verschillende programma's waarvan "Het Familiediner" nog wel de bekendste. Dit laatste programma trekt wekelijks vele tv kijkers

do 9 mei 2019
Bijpraten met Alberto Stegeman
6 min 31 sec


Begon als radioverslaggever bij Delta Radio en later journalist voor verschillende kranten. Inmiddels eigenaar van Noordkaap TV producties waar hij zelf ook programma's maakt als Undercover In Nederland, Opgeloste Zaken, Gestalkt en Red Mijn Vakantie voor SBS6.

do 2 mei 2019
Bijpraten met Sabine Tiels
5 min 36 sec


Zangeres Sabine Tiels. Deze Vlaamse zangeres heeft diverse Vlaamse Ultra Top 50 noteringen gehad.

do 18 april 2019
Bijpraten met George Baker
5 min 3 sec


De zanger die onlangs nog met Little Green Bag was te horen in een Supermarkt reclame.ook maakte hij hits als Una Paloma Blanca en Santa Lucia By Nigh

do 28 maart 2019
Bijpraten met Joos Ockels (weduwe Wubbo Ockels)
11 min 16 sec


Wubbo Ockels, ooit de eerste Nederlandse astronaut overleed 5 jaar geleden aan de gevolgen van kanker. Op de dag dat Wubbo Ockels 73 jaar zou zijn geworden (donderdag 28 maart 2019) bellen we met zijn vrouw Joos Ockels over de gedachtengoed van Wubbo en de stichting Happy Energy

wo 13 maart 2019
Bijpraten met Cornald Maas
6 min 40 sec


Met Cornald Maas praten we bij over het aankomende songfestival 2019 en zijn rol.

wo 27 februari 2019
Bijpraten met Willem van Schijndel (De Deurzakkers)
6 min 30 sec


Maar het Carnavalsfeest kan beginnen, we spreken namelijk met de carnavalsartiesten bij uitstek, Vele hits zoals Het Feest Kan Beginnen, Doe Een Stapje Naar Voren, al 44 jaar in het vak en dat wordt tijdens de aankomende carnaval extra gevierd. We praten bij met DE DEURZAKKER. Willem van Schijndel.

wo 20 februari 2019
Bijpraten met Edwin Rutten (Film van Ome Willem)
8 min 53 sec


Jarenlang bekend als OME WILLEM, jazzartiest en presentator

ma 18 februari 2019
Bijpraten met Nol Havens (Vof de Kunst)
4 min 44 sec


Nol Havens zanger van VOF de Kunst. Met hits als Suzanne, 1 Kopje Koffie treedt hij met zijn band VOF de Kunst opnieuw op in de Nederlandse Theaters.

wo 6 februari 2019
Bijpraten met Edward Niessing
5 min 43 sec


Begonnen bij de KRO, bij diverse radiostations actief geweest en nieuwslezer geweest bij RTL4. Wat doet hij nu.

wo 30 januari 2019
Bijpraten met Bobbi Eden 2
5 min 26 sec


Bobbi Eden vertelt zelf over haar Loversland in Den Bosch.

wo 23 januari 2019
Bijpraten met Peter Beense
5 min 28 sec


Hij werd 10 januari 2019 uitgeroepen tot de nieuwe nachtburgemeester van Nederland. Hij maakt met zijn Nederlandstalige hits regelmatig zijn opwachting in diverse muziekprogramma's op tv en zorgt voor vulling van vele grote zalen.

wo 16 januari 2019
Bijpraten met Johan Vlemmix 2
5 min 6 sec


Johan Vlemmix vertelt over zijn boete die hij aan Patricia Paay moet betalen.

wo 9 januari 2019
Bijpraten met Eric Dikeb
4 min 13 sec


Onlangs nog te zien in Adam Zkt. Eva VIPS, zanger en producent van diverse tv programma's. We hebben direct een primeur van zijn laatste single die pas eind januari 2019 in de release gaat.

wo 2 januari 2019
Bijpraten met Starkoo
3 min 6 sec


De groep Starkoo staat voor feestmuziek en knalt met titels zoals "Zo ver weg”, “Vrij Zijn” en niet te vergeten “Ik wil je” de gezelligste covers. Uiteraard hebben ze ook eigen repertoire. Morgen vertelt de producer/management alles over Starkoo 2.0.

wo 26 december 2018
Bijpraten met Laura Vlasblom
5 min 54 sec


Ze zong in de groep Frizzle Sizzle waarmee ze in 1986 aan het songfestival heeft deelgenomen, stemacteur van vele tekenfilms en heeft in vele musicals meegedaan.

wo 19 december 2018
Bijpraten met Sjaak Bral
7 min 45 sec


Tijdens Kerstspecial 2 is mijn bijpraatgast cabaretier Sjaak Bral. Momenteel druk met zijn voorstelling Vaarwel 2018 en begin 2019 start zijn tour Sex met Sjaak.

wo 12 december 2018
Bijpraten met Henk Bres
10 min 55 sec


Rasechte Hagenaar en vooral bekend van zijn diverse deelname aan (praat)programma's HENK BRES in de eerste Kerstspecial.

wo 5 december 2018
Bijpraten met Bart Chabot
10 min 59 sec


Deze week is mijn bijpraatgast in Power Donderdag om 20.30 uur, een schrijver, dichter en biograaf die daarnaast ook nog eens formule 1 fan is.

wo 28 november 2018
Bijpraten met Rick Engelkes
7 min 49 sec


Ooit begonnen als Dokter Simon Dekker in Goede Tijden Slechte Tijden maar inmiddels al enkele jaren zijn eigen productiebedrijf voor musicals, films en tv programma's.

za 24 november 2018
Bijpraten met Rene Froger
5 min 51 sec


Vele top 10 hits op zijn naam, oprichter van De Toppers.

wo 31 oktober 2018
Bijpraten met Henk Dissel
4 min 3 sec


Henk Dissel over zijn carriere en lopende projecten.

do 18 oktober 2018
Bijpraten met Frans Duijts
4 min 8 sec


De zanger met een groot Nederlands repertoire en een rijk hitverleden.

do 18 oktober 2018
Bijpraten met Ron Boszhard
4 min 33 sec


De man die vooral actief is met kinderprogramma´s als Bommetje en Zappsport

do 11 oktober 2018
Bijpraten Maartje Paumen
6 min 1 sec


Speelde jarenlang hockey op het allerhoogste niveau. Speelde voor Hockeyclub Den Bosch en de Nationale Vrouwenploeg.

do 27 september 2018
Bijpraten met Francois Boulange
5 min 52 sec


Jarenlang heeft hij de ballen van Lingo in beweging gehouden voor de Publieke Omroep. Hét gezicht van Lingo.

di 18 september 2018
Bijpraten Jochem van Gelder
8 min 8 sec


Bekend geworden door "Praatjesmaker" daarnaast programma's gemaakt zoals "Bonje met de Buren" en rollen in diverse (kinder)films.

do 13 september 2018
Bijpraten met Michiel de Zeeuw
4 min 6 sec


Vaste interieur expert bij RTL Woonmagazine, heeft zijn eigen interieur adviesbureau en speelde ooit in de soap Goudkust.

do 13 september 2018
Bijpraten met Gerard Joling
5 min 50 sec


Gerard heeft na zijn vakantie weer volop plannen uiteraard wil ik alles weten over zijn komende plannen en we draaien zijn nieuwe singel.

do 30 augustus 2018
Bijpraten Heleen van Royen
8 min 25 sec


Romanschrijfster en columniste HELEEN VAN ROYEN. Natuurlijk gaan we het hebben over het laatste boek, Sexdagboek. Maar ook over haar aankomende projecten.

za 18 augustus 2018
Bijpraten met Mr Probz
5 min 19 sec


Mr. Probz of ook wel Propaganda, is een Nederlandse rapper en singer-songwriter. Hij houdt zich bezig met Nederlandse en Engelstalige zang en rap. Daarnaast richt hij zich ook op het schrijven en produceren van nummers.

ma 6 augustus 2018
Bijpraten met Mark Flamman (Flamman & Abraxas)
5 min 23 sec


Vooral in de jaren 90 hadden Flamman & Abraxas een aantal grote dancehits. We spreken met één van hen, Mark Flamman.

do 2 augustus 2018
Bijpraten Dolly Bellefleur (Gay Parade)
4 min 59 sec


De Amsterdam Gay Pride is deze week aan de gang in Amsterdam. Hoogtepunt is de Canal Parade a.s. zaterdag. De winnaar van de Canal Parade van 2017 en niet meer weg te denken is deelnemer Ruud Douma (Dolly Bellefleur and Friends).

do 19 juli 2018
Bijpraten met Guido Spek (GTST)
5 min 45 sec


Guido Spek, onder het grote publiek tot voor kort bekend als SJOERD van Goede Tijden, Slechte Tijden. Vorige week was hij voor het laatst te zien in GTST. Wat zijn de plannen van Guido in de toekoms

wo 18 juli 2018
Bijpraten met Dieter Kranenburg (The Sunclub)
6 min 32 sec


De perfecte muziek voor en tijdens deze hete en warme dagen. THE SUNCLUB hadden voornamelijk jaren 90 met hun grootste hit Fiesta ook hits als Single Minded People, Summer Jam en Splash. De mannen / producers achter dit project waren onder andere Robin Albers en Dieter Kranenburg.

do 5 juli 2018
Bijpraten met Peter Lusse
2 min 22 sec


Peter Lusse is bekend van Vrienden Voor Het Leven en andere series maar vooral het theater is de plek waar je hem regelmatig kan vinden.

do 5 juli 2018
Bijpraten met Hans van der Togt
6 min 3 sec


Hans vertelt zelf in Power Donderdag met Erik Beks over zijn comeback in de Film Kras Lot.

do 28 juni 2018
Bijpraten met Sebastiaan Labrie
5 min 12 sec


Hij speelde o.a. rollen in Goede Tijden, Slechte Tijden en Flikken Maastricht. Was kandidaat in Temptation Island en Wie Is De Mol. Sebastiaan Labrie.

do 21 juni 2018
Bijpraten met CB Milton
6 min 36 sec


In de jaren 90 bracht hij diverse (dance) singles uit zoals Send Me An Angel en It's A Lovin Thing waarmee hij flinke hits scoorde. Op 5 mei 2018 stond hij nog op het podium van het bevrijdingsconcert op de Amstel in Amsterdam waar hij voor de koning en koningin zong.CB Milton (Clarence Milton Bekker).

do 21 juni 2018
Bijpraten met DJ Jean
9 min 39 sec


Ik praat bij met DJ JEAN. Over zijn nieuwe boek, zijn muziek en natuurlijk het nieuws rondom Jean van de laatste dagen.

do 7 juni 2018
Bijpraten met Mark van Dale
5 min 51 sec


Wat was die lekker! Water Verve een wereldhit uit 1998 van Mark Van Dale en Enrico. Hierna scoorde hij nog een aantal lekkere dancehits. Mark Van Dale en zijn dj team is nog steeds veel te vinden op de vele festivals. Met Mark van Dale praten we over zijn successen, projecten en toekomstplannen.

do 31 mei 2018
Bijpraten met Robby Valentine
5 min 42 sec


De nieuwe singel ontvangen maar dat ging niet zonder slag of stoot, Robby vertelt zelf wat er is gebeurd en kondigt zijn eigen singel zelf aan.

do 31 mei 2018
Bijpraten met Ben Liebrand
7 min 33 sec


Dé mastermixer van het eerste uur, vele jaar-, mini- en megamixen op zijn naam, voor vele radiostations en artiesten gewerkt, BEN LIEBRAND.
Emedianed
Bekijk ook Uitnet | PowerOnline |  Dance Radio 1 | Bijpraten met | Emedianed
© Emedianed 2023
Home  |  Over ons |  Promos |  Contact
Terug naar de inhoud