Samenwerking? - Emedianed

Emedianed
Ga naar de inhoud
Samenwerking?
We zijn altijd op zoek naar tickets-kaarten voor uw festival, beurs, musical, museum of andere evenementen.

Deze willen we heel graag inzetten voor onze mediakanalen waarbij we uw te organiseren festival/event in ruil volledig gratis (online) groots onder de aandacht kunnen brengen vanonze bezoekers, abbonees en luisteraars.

Indien ticketsbeschikbaar kan stellen kunnen we u volledig gratis het volgende aanbieden:

Uitnet (http://www.uitnet.nl en www.uitnet.be)
Bij de website Uitnet krijgt u automatisch een vermelding in de lijst met evenementen. U krijgt een eigen pagina (met foto’s, video’s en andere content) + grote voorpagina vermelding. Onderaan deze pagina kunnnen kunnen bezoekers via een formulier reageren en kans maken op tickets. De winacties worden doorgeplaatst op diverse samenwerkingskanalen zoals forums, prijsvragenwebsites en diverse social media kanalen.

PowerOnline (www.power-online.nl)
Aandacht in het radioprogramma PowerOnline, elke donderdagavond tussen 20 en 22 uur via een aparte radio prijsvraag en de mogelijkheid tot een radio-interview. Dit programma is live te beluisteren op meer dan 70 radiostations in Nederland en België via FM, AM, DAB+ en Internetstreams.

Nieuwsbrief
We versturen elke 1 a 2 weken een nieuwsbrief naar 15000 abbonees. Hierin komt ook een vermelding van uw evenement met linkverwijzing naar Uitnet en/of PowerOnline.

Ingesproken evenementen promo (www.audiodienst.eu)
We maken een kaal ingesproken radiopromo over uw evenement.
Deze promo wordt verspreid via Audiodienst.eu en regelmatig uitgezonden tussen de programma’s van meer dan 100 radiostations in Nederland en Belgie. Heeft u een radiocommercial of al een ingesproken promo stuur ons deze op, op een aantal radiostations wordt deze dan uitgezonden.

Social Media:
Regelmatig plaatsingen op onze gezamenlijke social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram).

Door de unieke samenwerking met meerdere radiostations heeft u dus een extra groot bereik.

Wat we vragen?
Alleen enkele tickets beschikbaar te stellen, er zijn dus geen verdere kosten verbonden aan de samenwerking. Alleen een reactie op deze mail is akkoord en wij regelen de rest.

Bekijk ook even de lijst met events waar we eerder tickets voor hebben weggegeven: www.uitnet.nl/referenties.html

Ik zou heel graag de mogelijkheden van vernemen voor het starten van een kosteloze vermelding/winactie. Als er vragen of nog toelichting wenst, bel of mail me gerust.

Contactgegevens
EB Medianet
m +31 (0)6 83718532
e info@emediaed.nl
i www.emedianed.nl

Bezoekadres:
Studio 21 – Media Park
Joop van den Endeplein 9
1217 WJ HILVERSUM
INFO

Emedianed verzorgt radioshows, winacties, websites en alle vormen van online marketing voor onze eigen kanalen of kanalen van derden
Created with Emedianed
Emedianed
Terug naar de inhoud